professionele en stijlvolle foto’s

Buwalda Fotografie heeft oog voor sfeer en kwaliteit, en staat garant voor een prettige werkwijze met heldere afspraken. Stijlvolle en professionele beelden voor fysieke afdrukken, papieren media en websites. Zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers kunnen bij Buwalda Fotografie terecht. Heeft u een vraag of opdracht voor mij? Neem dan vrijblijvend contact op, ik sta u met plezier te woord!

info@buwaldafotografie.nl

+31 6 183 50 230

Hogeweg 17
Venlo

enkele opdrachtgevers die u voorgingen

Thomas RapStern Magazine (DE), ClarijsZorg, SteijnbersPushkin Press (UK), Eric Mijnster, VARAgids, HDC Media, HP/De TijdFlow Magazine, De Kring, De Morgen (BE), Film by the Sea, Shelflife Publishing, Kunstencentrum Venlo, UT Nieuws, Rowohlt (DE), Zinzia Zorggroep, Stichting Freedom You Pass On, Monique Romeijn, De Bezige Bij.

een buwalda aan de muur?

In het portfolio op deze website vindt u een selectie uit eigen werk en fotografie in opdracht. Neem op uw gemak een kijkje. Ziet u een foto die u aanspreekt? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op. Ik denk graag met u mee over hoe we het werk zo mooi mogelijk bij u aan de muur kunnen hangen. De mogelijkheden zijn heel divers. Buwalda Fotografie werkt samen met zeer kundige partners voor een optimaal resultaat.

exposities

Mikel Buwalda: (s)exposure
Kunsthuis De Bakkerij – Bergen (2018)

Variations
D’n Horstgraaf – Venlo (2015)

Vrijheid
Pop-Up Tentoonstelling – Venlo (2014)

Mikel Buwalda: Prelude
Atelier René Hermanns – Venlo (2013)

Boven en beneden de rivieren
– Het landschap centraal
Domani – Venlo (2012)

© 2023 mikel buwalda fotografie

Het is niet toegestaan om foto’s, beeldmateriaal, logo’s en/of informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te kopiëren, op te slaan, te embedden of anderszins te gebruiken en/of te verspreiden, in welke vorm dan ook.

K.v.K: 53478312